Aruba heeft nu ook ‘groene fietsen’

ORANJESTAD – Aruba beschikt met de introductie afgelopen woensdag van de  zogenaamde Green Bike over een nieuw ‘groen product’, dat moet bijdragen aan de verbetering van het milieu. Volgens de vertegenwoordigers van Green Bike Aruba is een groene fiets een gezond en duurzaam transportmiddel en zijn de fietsen beschikbaar en te gebruiken op verschillende plaatsen op het eiland. De fietsstations staan op de volgende plaatsen:

1. Paardenbaai plaza (aan de overkant van de Aruba Ports Authority)

2. Tussen Costa Linda Resort en het Alhambra casino (Low-rise hotel)

3. Voor La Cabana Beach Resort (Eagle beach)

4. Voor Barceló Resort (Palm Beach)

5. Bij Tony Romas tegenover Paseo Herencia

6. Naast Moomba Beach

7. Op het Plaza Turismo (Linear park)

8. Op het Plaza Daniel Leo (Oranjestad)

DOEL GROENE FIETS

Volgens de initiatiefnemers van het project wil men niet alleen de mogelijkheid voor een ontspannende activiteit aanbieden, maar is de fiets ook een goed transportmiddel voor toeristen en lokalen. In verschillende steden wereldwijd, zoals onder meer New York, San Francisco, Boston, Chicago, Guadalajara en Toronto bestaat dit idee al en is het een groot succes. Green Bikes biedt een leuke en gezonde manier om het gebied rond de stad en Noord te verkennen.

WAT MAAKT DE GROENE FIETS AANTREKKELIJK?

Op deze wijze fietsen delen is een concept dat wereldwijd in opkomst is. Fietsen is een geliefde, sociale en verantwoorde activiteit en er is weinig meer voor nodig dan genoeg water drinken en goed eten.

 

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.